Bouw en onderhoud

Bouwbedrijf Torrekens l is in de loop der jaren in de bouwwereld uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf in de omgeving van Hilversum en het Gooi. In onze portfolio zitten projecten die als nieuwbouw bestempeld kunnen worden; simpelweg op het feit dat de bestaande woningen tot aan de grond toe gestript zijn en daarna van de grond af aan weer opgebouwd zijn.  Ook voor een verbouwing draaien we onze hand niet om. Als voorbeeld op de pagina verbouwing ziet u bijvoorbeeld een vervallen schuur die totaal verbouwd is tot een knusse woning. De renovatie van een woning of het aanbouwen van bijvoorbeeld een serre of dakkapel behoort ook tot de mogelijkheden bij ons bedrijf. Maar behalve bouw en aanbouw kunnen wij ook het bijbehorende onderhoud van uw woning uitvoeren.

Nieuwbouw

Bij het woord nieuwbouw kunt u denken aan een rijtjeshuis in een nieuwbouw wijk, maar ook aan het opnieuw opbouwen van een vervallen woning. Stel; u woont op een toplocatie waar u eigenlijk niet vandaan wilt, maar het huis is niet naar uw zin, te klein of zelfs vervallen.

Wij van bouwbedrijf Jan de Waal hebben al diverse van dit soort problemen opgelost. De huidige woning wordt dan tot op de bodem toe afgebroken om naderhand op dezelfde plek weer een prachtige woning op te bouwen. Zo realiseert u uw droomhuis op de door u gewenste locatie. Ook dit is nieuwbouw. Een voorbeeld van voor en na zo’n verbouwing ziet u hieronder, maar voor meer fotos verwijzen wij graag naar de bijbehorende fotopagina of klik op een van de foto’s hieronder. U kunt dan zien hoe het gehele proces verloopt, en gelijk bekijken hoe allround onze werkzaamheden zijn. Als u op de fotopagina op een van de fotos klikt met uw muis dan zal de foto vergroot worden weergegeven.
Fotoalbum van de nieuwbouw van een schuur met veranda kopen.

Renovatie

Ook voor een renovatie of verbouwing bent u bij bouwbedrijf Jan de Waal aan het juiste adres. Bouwbedrijf Jan de Waal heeft immers intern en extern alle expertise in huis om uw woning te renoveren, verbouwen en zelfs te onderhouden.

Veel van die expertise komt vanuit het eigen bedrijf, maar als er externe adviseurs of experts nodig zijn dan weten wij van Bouwbedrijf Jan de Waal de juiste personen voor die klus te vinden. Jarenlange ervaring door middel van samenwerking met deze bedrijven zorgen er voor dat u voor de verbouwing of renovatie maar één aanspreekpunt heeft; bouwbedrijf Jan de Waal.

Als u op de fotopagina op een van de fotos klikt met uw muis dan zal de foto vergroot worden weergegeven.

Verbouwing

Verbouwing is een ruim woord. We kunnen hieronder diverse voorbeelden geven;

Bijvoorbeeld in het fotoalbum vindt u de verbouwing van een vervallen schuur tot een volwaardige kleine woning.

Dus is uw huis aan een grondige verbouwing toe? Of heeft u inderdaad een vervallen schuur op uw terrein staan en wilt u daar graag een logeerruimte / bed & breakfast van maken of droomt u er altijd al van om paardenstallen op uw terrein te hebben? Laat dan bouwbedrijf Jan de Waal even langskomen voor een offerte. Al het mogelijke zal door ons in het werk gesteld worden om uw droom voor een realistische prijs waarheid te laten worden.

industriele reiniging

Industriële reiniging van uw productielijnen zonder wijziging van productietijd! Ontmossing. Comfort Cleaning. Hydrofuge. Services: Gevelreiniging, Ontmossen van daken, Onderhoud & schoonmaak, .. Comfort Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging, industriële reiniging, dakontmossen, professionele schoonmaak van kantoren en horeca, …

Ramen en deuren maatwerk

Wenst u ramen op maat? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor al uw deuren en ramen kiest u steevast uit een selectie van hoogkwalitatieve materialen als aluminium, gelakte kunsthars en kunststof. Neem voor al uw ramen op maat gerust een kijkje tussen onze realisaties ter inspiratie.

waterverzachter

Een waterverzachter zet hard water om in zacht water door het kalkgehalte ervan te verminderen. De meeste waterontharders doen dat volgens het principe van ionenuitwisseling, maar ze kunnen ook werken via omgekeerde osmose of elektromagnetisme. Naast deze verschillende wateronthardingstechnieken, is er ook een verschil in werking tussen de mechanische en elektronische waterontharders. Elk type is verkrijgbaar bij Aquagroup, van budget tot high-end toestellen. Van een hydraulische, zonder stroom tot WiFi gestuurde waterverzachter. Simplex en Duplex toestellen zijn zowel in parallel, alternerende en serie opstelling verkrijgbaar. Welk type past er het best bij u? Vraag hier uw gratis advies aan.